Underbar kväll med Julia!

jadu,träningen..det vart ett missförstånd så de var inte träning för mig och några andra!
men kom hem vid åtta har bara sett tv å fixat mina naglar å de, ringde å snacka med Olivia i en halvtimme typ, sen kom julia vid nio å var med mig, vi spela fotboll, tönta oss å allt möjligt! vi hade sjukt  kul, fyfan haha!hon for hem efter halv elva typ,  men imorgon är de fredag, åh så skönt! Olivia sover här, vi ska nog spendera kvällen i munksund!  blir super!

TORSDAG IDAG DÅ, FOLKET

har precis ätit, idag så sluta jag 3 då for jag å mamma å köpte en jacka å ett hårband! Men har träning klockan 6 å sitter å ser film nu!

Nu får ni lite olika bilder!


SKOLA

Börjar nu har inga planer idag, de är sjukt varmt, bloggar då jag slutar kring 3!


STAN

precis slutat typ, väntar nu bara på att Carin ska sluta så drar vi ner till stan!


SKOLA

onsdag idag då, vi har typ lektion nu men tänkte blogga iallafall, vi slutar 14.35 då drar jag ner till stan med Carin en snabbis!


ONSDAG IMORGON FOLKET

träningen gick väl bra, var inte lika taggad bara idag menmen, vi har match nästa måndag mot IBFF så får väl tagga till de haha, men imorgon är de onsdag, he visste ni inte! Nä men lova Carin å följa henne till stan efter skolan sen ska jag nog bara vara med hugo!


TISDAG

dagen har varit faktiskt helt lugnt, inte behövt jobba nå för vi har haft nå tema å sett film å de, sluta även 13.15 idag så har inte gjort så mycket, har träning ikväll blir skönt säkert!


AVKLARAD MÅNDAG

åh inte länge kvar till sommarlovet!
har funderat på om jag ska börja göra videor å lägga ut? Jaja får väl forsätta fundera!
Men vi mötte Luleå i fotboll vi förlora med 3-1 näta ett mål, vi spelade grymt, hade as många målchanser å det var jämnt!
men blir tidig kväll har ont i huvudet å trött!


MÅNDAG

Kan berätta om lördagen, jag städa huset,baka,alle var här vi gjorde allt möjligt, for med å handla, for å köpte en plattång på rusta för 149 kr som jag älskar! å sånt där, men på kvällen drog jag till robin klockan 8 (20)å var där med han å hugo sen drog vi till olivia sen så var vi ute å sånt, vi snacka å de sen for vi hem kring 11 (23) jag å olivia men då for vi tillbaka kring 12 (00) men sen var vi inte så länge men sen så sov jag hos min gullapa! men vi åt popcorn å sånt å snackade om allt ! söndagen då,Varit som en hel vanlig dag för mig har inte gjort nå speciellt har varit ute å sprungit, skönt som fan å komma iväg i andra tankar! har duschat, alle har varit här och sånt där. Men nu så har jag spanska, vi ser någon film så tänkte blogga! Men Olivia kommer hit då hon har slutat å vad vi ska göra vet jag inte, men har match ikväll mot Luleå!


vila ifrid❤

idag är de 4 år sen du lämna oss här på jorden morfar! åh varför finns canser ens? men tiderna går å ingen kommer glömma dig! ska säkert upp till gällivare i sommar då kommer jag tända ett ljus på graven, du lever nu i himlen med Ellinor.. Jag vet att du alltid kommer vara med mig på min sida. alla saknar dig å du finns alltid i våra hjärtan!
Alltid Saknad, Alltid Älskad, Aldrig Glömd..
Jag saknar å älskar dig morfar

vila ifrid


LÖRDAG❤

Vaknade vid 11 typ har sett film fram till nu, ska börja städa mitt rum sen ska jag ut å springa sen så har jag inga planer så om någon vill hitta på nå är de bara å höra av sig!


Haft underbar kväll då jag å Mikaela kolla matchen haha, vi for hem efter 10 då den sluta å nu tänkte jag slå på en film, men godnatt i förväg!


FREDAG

idag har jag varit på stan med kompisar, sen så har jag bara varit med Elin, men nu sitter jag med Mikaela å ser då mssk möter saik


FREDAG IMORGON JAAA!

träningen gick inte så bra, haha jag å Matilda höll på att asgarva så mycket ;) men ska sova nu så jag orkar upp imorgon! Ska på stan med Elin efter skolan, har som inga speciella planer i
helgen men min underbara vän Alexander tänker nog komma hit, saknar honom mycket inte träffat han på länge! Men då vet ni.


TORSDAG

vi har rast nu så tänkte blogga men igår var jag med Carin å vi badade å sånt! Sen for jag till Julia vid 8 å plugga å de!
Men idag slutar jag 15.00 sen har jag träning så vi hörs efter träningen!


ONSDAG

Tänkte blogga igår men glömde!
men var bara med Julia å sen hade jag träning osv!
Men idag så hade vi tema dag de sög. Men sen så såg vi "skolbio" eller vad man ska kalla de! Men vi fick sluta tidigare!


SKOLA

friluftsdagen var okej! Men vi for tillbaka till skolan vid 12 å åt lunch fast åt inte, men vi har lektion nu så vi hörs då jag slutar!


MÅNDAG

alltså idag har jag gjort mycket känns de som haha men sluta vid tjugo över 2 men kom inte hem förräns 3 för jag å några stanna kvar å gunga,snacka å sånt! Sen så kom Tintin vid halv 4 då plocka vi blommor haha men vi skulle ha "bröllop" HAHA vi var så fula! Sen så for vi till Julia kring halv 5 å skulle till Willys å dollar!men då drog Tintin hem, sen så for jag å Julia dit men vi kom hem efter 5 å då åt jag sen så kom Julia till mig å vi sköt fotboll till varann å de sen for vi till henne å tönta oss sen så for jag hem kring halv 8 å for å spela fotboll med alle, sen så kom jag hem efter 9 men imorgon har vi friluftsdag som suger.


HELGEN

Inte orkat blogga men helgen har spenderat med underbara vänner å fotbollsmatch orkar inte skriva för då blir de så långt! Men idag så träffa jag nicho vid kvart i 3 då så cykla vi å snacka sen for vi å spela fotboll å forsatte snacka, sen så for vi hem till sig vid halv 5 då åt jag å fixa mig för fotbollen, vi tränade! Men efter hade vi vattenkrig (jag,Elin,yasmine,Emil å Hampus) men har duschat å nu ser jag hockey!
Nu får ni bilder som har blivit tagna i helgen!


FREDAG


FREDAG IMORGON!

Hade träning vid 6 så for ju dit då, de gick väl sådär! Men kom hem före åtta då gjorde jag ett bad med ljus å dricka å de! Faktiskt mysigt låg då i en halvtimme as skönt, men har bara fixat mina naglar! Imorgon är de fredag fyfan så skönt!


SKOLA


GODMORGON

Vakna för 20-30 minuter sen har bara legat å latat mig, vi har idrott nu på morgon så plattar bara håret!


ONE DAY

fin rubrik jag vet, men for och "mötte" upp Carin då for vi å köpte glass sen så for vi å spela fotboll hon for hem efter 8 å har bara sett tv å sånt men blir en tidig kväll godnatt!


RUBRIK

dagen har varit helt lugn, nu taggar man till helgen haha, men vi hade ju prov, hoppas det gick bra! Skrev på alla frågor så man får hoppas, men nu har vi inga mer läxor eller nå så jag har inga planer kanske ringer någon å hör om dom vill hittra på nå! men hoppas ni har haft en bra onsdag!

PROV NU


6 & 7

6. Bästa utlandsresan
Kanarieöarna 2011
7. Innehållet i min väska
Har bara väska till fotboll å skolan men har bara skolgrejer Inge intressant


ONSDAG

Mysigt väder det var igår då vi träna.. regn å åska! haha men vi fortsatte träna
Kom hem efter halv 9 då så duscha jag på en gång sen så pluggade jag till provet vi ska ha idag! Men har blivit klar för ett tag sen å väntar på Julia nu!


TRÄNING NU

dagen har varit helt okej, ganska lugn! Men sluta vid 3 så var hemma kanske halv 4 eller nå men då har jag bara pluggat men har träning nu, hoppas ni har haft en bra tisdag!


IDROTT NU


4 å 5

 
4. 5 bloggar jag läser dagligen -
http://matildaiiisaksson.blogg.se/
http://aalvawikstrom.blogg.se/
http://aalvarensfeldt.blogg.se/
http://juliaohman.devote.se - hon har lösenord å bloggar inte mer, men brukade iallafall läsa den!
men vet typ inga mer
 
5. Favorit Citat -
    hahahhaha vet inte
 

har försökt blogga från mobilen men he har inte funkat!

Jag har faktiskt försökt, men igår så hade vi ju match och vi vann med 1-0 mot sunderbyn, vi var värda de! men kom efter 1 så då la jag mig ute å sola eftersom de var så fint väder, sen så for jag in till stan å träffa Carin vi for å köpte glass sen for vi till mig å gjorde allt möjligt! men hon for hem efter 8 så jag la mig i soffan å bara kolla tv,
men idag så hade vi spanska prov, de gick väl bra, haha men for med Carin hem å vi gick först ut med Jänta ( hennes farmor's hund) sen så såg vi film sen så filma vi då vi gjorde ¨ flygplanet¨ å allt möjligt, men kom hem efter 5 då mamma hämta mig, sen så for hon,jag å lennart till dollar å fick hem tuggummi,ansiktsmask,såna här servetter å hårinpackning men håller på att lyssna musik å plugga, ska också plugga till provet vi har på onsdag, men  då vet ni!
 

Just de gör de här nu också

(2) Fem som står mig nära
De är mer än fem som står mig nära men några av dom är;
Hugo,Hampus,Simon,Matilda,Julia!

(3) Eh vet typ inte


GODNATT✌

jag drog till robin efter 6 å var med hugo,han å samuel, vi gjorde allt möjligt! Men måste verkligen sova nu för vi ska ha fotbollsmatch imorgon ( första serie match) i sunderbyn halv 11 å vi ska samlas halv 9 på björklunda så godnatt


LÖRDAG

Orkade inte blogga igår haha,men for på stan med Filippa å Isabelle sen for jag hem därifrån efter 2, sen så laga jag mat vid 5 typ för mamma å lennart visste inte vad vi skulle äta, så pröva laga nå " Amerikanska pannkakor" de gick väl sådär, gick iallafall att äta, men hugo kom efter 6 å var här till efter 10 vi snacka, garva å allt! Men idag vaknade jag efter 12 å har inga planer för dagen men ikväll drar jag nog till Robin å är med folk!


May. 10, 2013

Träningen gick sådär, de regna å var kallt alla frös typ, men efter for jag å Lennart till lösvikthuset å köpte godis, sen så duscha jag å har bara sett hockeyn å suttit vid datorn, men ska nog slå på någon film nu, hoppas ni har haft en bra kväll!


alla 97 som gilla, men skriver namnen som ni heter på instagram

fannysvanljung - jätte fin, snäll, vill vara med någon dag
amandajohannson - känner inte så bra, men söt!
ssamboman - känner inte så bra, men ser bra ut!
sagapilfjall - känner inte!
simonjarvelin - ser bra ut,står mig nära,kan snacka med allt om,snäll,rolig,kung i fotboll, måste träffa snart
fillifjonken - känt sen vi var grymt små,måste träffa snart igen,snäll!
kklaraa00 - går i min klass, grym i fotboll,måste vara med snart igen!
elinnordluund - jätte söt, säkert snäll, vill vara med snart!
izabergvall -  känner inte!
eddenygren - känner inte heller
tildamaa - står mig nära, måste vara med snart, älskar dig osv!
alvarensfeldt - grymt söt,snäll, måste vara med snart!
vilmarenberg -  grym i fotboll, söt, jävligt snäll, går i mitt fotbollslag, vill vara med någon dag!
sandraohlund - känner inte men söt
aalvawikstrom - känner inte, men fin!
sebbish12 - tappat kontakten med, måste vara med snart, snygg!
moa_bjork - varit med nångång, jävligt fin, snäll!
backtemanz - står mig väldigt nära, jätte fin, grymt snäll, måste vara med snart igen
melissawiggerfors - känner inte men söt.
klarafotboll - går på min skola!
eemmathun -  står mig jävligt nära, kan prata med när som helst, älskar dig, ett tag sen vi sågs, blond,trög,omogen osv ;)
hannajohaansson - grymt fin, snäll, bra i fotboll, vill vara med nån dag!
stoffeherrdin_ - känner inte men ser bra ut
carolineealm - brukade vara med då jag var mindre, går på min skola, söt!
oliviazetterstrom - åh grymt fin, jätte snäll, vill vara med någon dag!
affee23 - känner inte men brukar smsa med ibland :)
feliciaaforsgren - varit med någon gång förut!
linnclareen -  fin, vill träffa snart!
millymymalin - känner inte så bra, men kommer nog vara mycket med i sommar eftersom vi kommer på nära varandra ;)
emmabrannholm-  fin, känner inte
skoterboy - känner inte
jimlindqvist - tappat kontakten med men söt
vilmareenberg - min finis, måste vara med snart
annna_andersson - känner inte men söt! :)
viilmaenstrom - mött några gånger i fotboll, men känner inte
cajsa_lindstrom - känner inte
nelliezackrisson - står mig nära, ska träffa i sommar för min gullis kommer ner till Piteå, älskar dig!
jjenny14 - känner inte
jacquelinel2000 - känner inte heller
alvaalundgren - söt, bra i fotboll!
loovhan- fin, känner inte
hmortsell- jätte fin, vill träffa någon dag!
maxwikdahl - känner inte
eemmabergstroom - känner inte men söt
mirandrafotboll - går på min skola
jjohanna99 - måste träffa dig snart igen,älskar dig!
jenkalindberg - fin, men känner inte!
fridamikaelsson - känner inte
albineriksson_ - känner inte, brukar smsa med ibland! :)
hannaaeee - känner inte!
oliviasandbergg - står mig nära, måste vara med snart igen, älsk dig!
sandrajohanssonnn - känner inte men söt!
eelinohman- känner inte men fin!
ssarajo- jätte fin, älskar ditt hår!
louiseesiuol2 - känner inte
linneaa_bostrm - känner inte men fin!
jjjuliagustafsson - har tappat kontaken med :/ men jävligt fin å vill ha kontakt med igen mera,snäll å underbar
julialoveellinor - min älskade moster som jag litar 100% på å kan säga allt till å kan inte beskriva med ord, älskar dig <3
juliaalindman - går i mitt fotbollslag , bra i fotboll å söt!
moish1708 - känner inte
claassee - känner inte så bra men ser bra ut!
selmaabdulal - tappat kontakten med men fin!
thelliinn - vill hitta på nå igen, ser bra ut, grym i fotboll å snäll!
idakaarle - känner inte
gurraanderssoon - känner inte men ser bra ut å är  bra i fotboll!
majajohannsson - känner inte så bra men söt!
eeemmiil - vet inte ens vem de är
freedrikabjoork - känner inte men har mött några gånger i fotboll å fin
emillestander - känner inte
hugoomma - känner inte men gretas kille
groejsarn - känner inte men bra i fotboll
minnakallman - går på min skola
alva_marklund - känner inte
filippaazaahn- känner inte men mött några gånger i fotboll!
belindh - känner inte
fannysvanljung - känner inte så bra men vill vara med nån dag å fin!
julia_ohlund - känner inte
linanormark - elins lilla syster som jag träffar ofta då jag är med Elin ;)
rogerlarsson12 - ser bra ut å vill lära känna bättre
miinoubeerglund - känner inte
jojjef50 - bra i fotboll, ser bra ut å känner inte så bra!
mindra_berglund - står mig nära, kan inte beskriva med ord!
clarafotboll02 - går på min skola
smillalindback - går på min skola, fin!
amandasund01 - varit med några gånger! :)
sockervadden_ - känner inte
tovasvedjestrand01 - känner inte men söt
hugorankkvist - min bästa,omogen,snyggast, trög, töntig, kan lita på hela tiden, kan berätta exakt allt till, står mig nära, kan inte beskriva med ord, älskar dig <3
xstmx - känner inte
smurfprinsen2 - träffat några gånger
thereseisaksson - går i mitt fotbollslag :)
wiggefors- känner inte :)
elinsunden12 - känner inte men mött några gånger i fotboll! :)
oliverstefansson -  står mig nära, måste träffa snart, min bror å allt <3
cecilia_brannstrom - känner inte men fin !
rackoboy - mitt ex ex , ser bra ut , vill forsätta vara vänner..
tintin_bberg - går i min klass, en jag var med mycket förut, saknar dig!

DAG 1, EN BILD & FEM ERKÄNNANDEN

• jag räknar typ hela tiden hur många timmar jag sover varje natt
• Jag suger på matte helt ärligt
• fotboll är livet
• Jag kan seriöst inte vara utan min mobil, håller på med den hela tiden
• jag är sölig hela tiden till allt


TORSDAG

Vi vakna typ 10 å åt,fixa oss å de! Vi for till Robin å dit kom Emil,LS,Charlie,Lukas å Pontus, vi såg först film sen drog vi ut å de! Men kom hem efter 2 för min faster var här men sen så har jag hjälpt till med maten he blev tacos har träning snart å ska sen dra mig in till stan å träffa Mindra!
Ha en bra kväll gott folk.


ROLIG KVÄLL

jag spendera min kväll i munksund med Robin och Elin, vi for på konsum,snacka,såg film å sånt där! Jag sover hos Elin inatt också! Men vi ligger å snackar nu, börjar den där grejen imorgon! hoppas ni har haft en bra kväll själva!


LEDIG

skönt att vi är lediga torsdag och fredag, men de sög att vi inte fick gå halv dag idag, men jag kom hem vid 3 då satt jag mig å kolla tv sen for vi å handla på max ( jag å min familj alltså) men ska börja dra till Munksund å vara med Elin, vi får se om vi är med andra, men då vet ni!
Men gör även de här!


TISDAG

orkar inte skriva nå om träningslägret för då kommer de bli ett långt inlägg! Men ska börja blogga nu igen! Har träning vid 7 till halv 9! Kan bara säga att i söndags spela vi mot Mssk (träningsmatch) då förlora vi men gjorde iallafall 2 mål!


HAFT BLOGG PAUS TYP!

I Tisdags så var jag å kolla på brasan med några i munksund sen for vi på bio, kom hem efter 12 (00.00)typ å slog på en film! Vaknade halv 10 i onsdags
minns jag då så slog jag på en film sen så duscha jag sen så for jag å var med Matilda å Yasmine! var med folk på kvällen i munksund å igår så fyllde Carin år så jag å Tintin for till henne igår efter skolan för att fira henne sen for jag hem å åt å de sen hade jag träning kom hem kvart i 8 typ så duschade å de sen for jag på tjejkväll med Elin L,Elin W,Matilda,Therese å Yasmine fick hem en bikini,linne å en tröja! Men kom hem efter 10! Idag är de ju fredag å kom hem för ett tag sen, i helgen kommer vi ha träningsläger blir super!


RSS 2.0