MÅNDAGEN AVKLARAD

vi sluta kring tjugo i 2 då for jag hem sen skypa jag med Carin å vi pluggade sen så snacka vi bara, sen så kring 5 for vi å åt hos Alle, spelade även FIFA där! Kom hem efter 7 då skypa jag med Carin till 22 ungefär!


SPANSKA NU


Söndag

Igår så sov Julia här då for vi till willys,var ute,såg film osv, vi gick även ut efter 12 i shorts å de typ! Men hon somna typ 1 å jag 4 , så hon vakna 9 å var jävlig å väckte mig.. Men hon for hem efter 12 för hon skulle vara bollflicka på någon match, hade träning också, 6-8 var den, gick väl sådär..


KVÄLL!

for till munksund vid 6 å kom hem typ 10, vi gjorde inte så mycket snacka å de!


FREDAG

Slutade kring tjugo i 2 typ, så då for jag,Julia,Mikaela å Tintin till backeskolan å hälsa på, sen så for vi till Willys, köpte glass å de sen for vi till en park å gunga,snacka å de! Men vi for alla hem kring 4 eller nå? Men ikväll drar jag nog till munksund å är med folk!


FREDAG IMORGON

Dagen har varit helt okej, slutade kring 3 då när jag kom hem så följde jag mamma å köpte fiskar, hon har velat länge ha de så nu for vi å köpte nå neon fiskar, amen hade träning 17.30 gick väl sådär idag! Men blir nog tidig kväll för mig ikväll eller nå!


GODNATT DÅ

kvällen vart mest å städa å plugga ska lägga mig nu så jag orkar upp imorgon godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/3952536/6-3/pic_5178413ce087c36d8e11cbf5.jpg" class="image">


AVKLARAD ONSDAG

Veckan har ändå gått fort redan torsdag imorgon! Men skoldagen var helt okej, tänkte plugga nu! Har annars inga planer!


ONSDAG

blev kvar för ungefär 20 min sen eller nå, men Julia kommer nog snart hit, så drar vi oss till skolan.. men har inga planer, ska nog hem å städa mitt rum å sen plugga, men vi får väl se! kanske gör nå mobilinlägg..
fan, nu är jag kort hårig också.. för igår bad jag Lennart klippa mina toppar, men han vet då inte vad de är så han klippte för mycket.. -.-

TISDAG

kan säga att jag har försökt blogga från mobilen, men he funk inte! men kan berätta lite snabbt om igår, jag var ju på skolan sen for jag snabbt in till stan å köpte hem ett par skor för 899 kronor, ja men idag så hade vi ju nationella prov i engelska..  amen har fotbollsträning snart så vi hörs!

SÖNDAG

Lördag: upen gick åt helvete, fick in 1 mål å stog målvakt hehe, nämen kom hem före 3 var så trött så gick å  la mig på soffan å somna till halv 4 då gick jag å duscha sen kom Carin, vi spela fotboll, var på willys å köpte chokladpudding sen for vi till coop å köpte jordgubbar å dricka, sen for vi till henne å sov även där!
Söndag: vi vakna efter 9, då klev vi upp å åt sen så låg vi bara å kolla tv, lennart hämta mig vid 11 så for hem å inte gjorde så mycket, sen så skulle jag vara med Tintin å Julia men då kunde inte Julia så var bara med Tintin, vi tog bilder, for till willys osv,men hon for typ hem kring halv 9, ska börja lägga mig snart för är så trött!
 

FOTBOLLS CUP IMORGON!

kvällen var kul! Jag for å mötte Sebastian vid backeskolan efter 6 sen kom Emil då cykla vi runt där sen kom Nicho och Hampus så då drog vi till mig, vi börja se en film å då kom Yasmine också men då sluta vi se film å dunka musik å snacka lite å de! Men dom for hem efter 9 så då drog jag till Julia å åt popcorn å de, sen så somna Julia, Så kom hem för ett tag sen och har tvättat bort mitt smink och det å lagt mig, ska sova nu så jag orkar upp imorgon, ska upp 7.. kul..


FREDAG

Man kan väl säga att jag har haft en bloggpaus i veckan, men har bara tränat fotboll,träffa vänner å plugga! Men ja idag är de ju fredag så for efter skolan med Julia till dollar en snabbis fick hem lite grejer, snart kommer några tror jag! Har även fotbolls cup imorgon så kommer nog inte blogga så mycket!
Men nu vet ni iallafall att jag lever!


TISDAG

Kan berätta lite snabbt vad jag gjorde igår, jag var ute å sprang sen sov jag typ hela kvällen! Men idag så sluta jag kring 3 å for hem sen hade jag träning vid halv 5 har duscha för ett tag sen å nu ser jag hockey!


SÖNDAGEN ELLER NÅ

jag sprang inte idag, så ska de imorgon istället, alle kom före 4 med pizza han hade köpt,så vi såg hockey också duscha jag å de sen for jag till Hugo å var där till halv 9 typ sen har jag bara sett tv, ska sova nu så jag orkar upp imorgon! Kommer vara död på morgon..


SÅ NI VET ATT JAG LEVER

haft som en bloggpaus i helgen, men i fredags så for jag till munksund å var med Elin sen var vi med andra, sov även hos henne! I lördags så for jag hem vid 2,åt å sånt! Sen for jag tillbaka till Munksund å var med massa eller de vart sen bara jag,hugo å elin som var med varandra för en grej.. Men vi hade kul iallafall! Men sen när jag kom hem så satt jag bara vid datorn å de! Somna kring 3, idag ska jag ut å springa å plugga till spanskan!


KLARADE AV SISTA DAGEN INNAN HELG!

vi sluta typ tjugo i 2, så tog bussen hem sen for jag med Julia på Willys å Dollar, fick hem ett skal å de från dollar! men ikväll ska jag nog dra mig till munksund å vara med Elin, blir nog bra!
 

fredag imorgon

försökte blogga från min mobil men såklart så har jag inge internet.. nationellaproven gick väl sådär, men vi fick sluta 2 idag så då jag kom hem så plugga jag, men sen for jag på fotbollsträning, det gick sådär idag! Men kom hem efter 7 så har duschat å de, blir en tidig kväll för mig ikväll så jag orkar fredagdagen imorgon sen HELG äntligen!
 

Toppen kväll!

Varit en toppen kväll! Mycket skratt å de, jag å Elin åkte med Filip å Linus där borta! Ramla inte nå känner mig duktig! Ska försöka sova nu för har 3 nationella
prov imorgon, taggar verkligen inte!


rubrik eller nå

vi fick sluta en halvtimme tidigare idag för de var några som skulle ha match efter 4 å skulle samlas 15.20 så de var ju skönt, har inte gjort nå sen jag kom hem ska äta snart sen ikväll far jag till valls som ni nog vet!


ONSDAG

Igår såg jag bara film!
Men jag står nu å väntar på att Julia ska komma förbi mig så ska vi gå till Mikaela, slutar 14.35 idag så tar bussen hem! Ikväll tänkte jag fara på valls med några! Blir nog perfekt!


avklarad tisdag!

vi fick sluta halv 3 idag istället, så då skynda jag,julia å dom att cykla hem för dom hade träning 4 tror jag de var å dom ville typ hinna eller nå, men då jag kom hem så var jag vid datorn å de , sen så for jag på träning halv 5 å de gick faktiskt super bra idag! fick till skotten å de, tänkte duscha nu å sen se om jag hittar nå gott å äta!
 

TISDAG..

precis kommit till skolan de blev att jag,julia,tintin å mikaela cykla till skolan! Men vi har så här temadag! Men slutar 3 idag!


TISDAG IMORGON..

Julia kom till mig vid 7 också åt vi chokladpudding,jordgubbar med cola! Grymt gott var de sen slog vi på en film
nån beckfilm hon for hem efter 9 å har bara sett tv å duschat ska sova nu så jag orkar upp imorgon, Godnatt!


RUBRIK

Olivia kom och mötte mig då jag kom fram då gick vi till Elin som var där med Tilda sen cykla vi till konsum å köpte glass sen så satt vi oss på en bänk ett tag å snacka sen så cykla vi runt, sen så for vi till elin igen och spela wii! Sen for Tilda hem vid halv 5, sen så snacka vi bara andra sen så for olivia hem å då forsatte jag å elin å snacka sen så kom lennart å hämta mig, kom hem för ett tag sen skulle ut å springa med matilda men hon har ont i foten så hon ska vila! Men då får vi se vad jag gör istället!


MOT MUNKSUND

sitter på bussen nu mot munksund, ska vara med Olivia,Elin å Tilda! Blir nog super!


SPANSKA NU! 👎


MÅNDAG

Kom till skolan för ett tag sen! men slutar 14.20 så bloggar innan spanskan eller efter! Ska nog ut å springa med Matilda senare, vi får se hur det blir!


GODNATT I FÖRVÄG! ✌

Har gjort mig klar precis, blir en tidig kväll för mig är så trött! men Godnatt då eller nå!


SÖNDAG

Jag och Matilda for ut å cykla, först cykla vi någonstans ( vet inte vart) men sen cykla vi till frasses å köpte varsin dricka också satt vi där å snacka för fullt, sen for jag hem å åt, å nu gör jag ingenting ser tv å de! har pratat med Hampus i telefon för ett tag sen, har även ätit glass, man taggar ju även skola imorgon.. fast ne!
 
 
 

Godmorgon eller nå ♥

Jag å Matilda vakna kring halv 12? så vi låg å snacka sen steg vi upp å åt , nu lyssnar vi musik å de! Skola även imorgon, taggar inte..  men vi får se hur länge jag är här!

SOVER HOS MATILDA INATT

Började fara mot Matilda  17.45 , så hon mötte upp mig, då cykla vi till Ica å köpte godis,chips å dricka!  sen for vi hem till henne å slog på en film, TRUST heter den! den var grymt bra fast vi har sett den förr men vi slog på en annan film sen men vi såg bara början sen orka vi inte se mer, men nu lyssnar vi musik å chillar!
 
 
 

LÖRDAG

vi for till mormor efter 9 typ, då var vi framme efter 10, då så åt vi där å sen så gick vi ut till stan å kolla runt där, fick inte hem nånting för hitta inget! men vi for därifrån kring 2, vi stanna i Luleå å hälsa på min faster å kom hem för ett tag sen så jag å alle for till willys å köpte chips,dricka å de! så nu ska vi se hockey! men ska dra till Matilda sen!
 

Lugn kväll!

Jag följde med lennart å mamma till Norrfjärden till några, fast hade inget å göra där, låg bara å smsa,men vi kom hem därifrån typ halv 10, slog på en film men slutade se den för orkade inte se film hehe! men jag tänkte sova hos Matilda idag/kväll, men kom på att jag måste följa med alle å dom till boden imorgon för mormor fyller år! men då sover jag hos henne imorgon istället, blir nog super!
 

underbar dag!

Jag for och mötte Matilda kring 1  då cykla vi in till stan där köpte jag bara en kofta, behövde inte nå mer! men sen for vi hem till  mig å slog på en skräckfilm, men de var mest jag som såg å dog typ av skräck a men hon for hem efter 5, så nu gör jag inte så mycket, vi får se vad jag gör ikväll är säkert med någon!

lång inlägg eller nå

 
orkade verkligen inte blogga igår, amen jag vaknade vid 10-11 typ? då slog jag på en film sen kom Alexander å då så ¨var¨ jag med han som,sen for han! Då for jag tilll Tintin å var med henne sen efter ett tag kom Elin, då gick vi ut å tog bilder sen gick vi in till Elin å såg film, vid halv 5 for jag hem då åt jag å fixa mig å for till träningen som börja halv 6, vi var först bara 6 stycken där men sen kom 2 till men de gick super bra! stog mest målvakt för hade så ont i bena haha, träningen sluta 7  då jag kom hem såg jag Luleå hockey matchen, sen vid pausen så duscha jag sen låg jag hela kvällen å såg de typ, men sen såg jag två filmer, sen så vid 3 typ? somna jag!
jag vakna kvart i 11 eller nå idag! tänkte dra mig in mot stan med Matilda sen, länge sen jag träffa hon känner jag!
 
 
 
orkar inte lägga upp nå mer bilder!
 
 

RUBRIK

 
det gick ganska snabbt å städa, var också tvungen å städa toan å hallen, allt tog 2 timmar tillsammans, i mitt rum dammsög,dammtorka möblerna,rensa gaberoben  osv! men ja då jag var klar ringde jag Julia å fråga om hon ville följa snabbt till stan, då gjorde hon de, fick hem två tröjor från Gina men ja nu sitter jag hemma å gör ingenting, men he blir att jag är med hugo ikväll, vet inte vad vi ska göra men nå hittar vi väl på!

ONSDAG

Nu  har jag tagit bort alla inlägg, nu ska jag seriöst börja blogga oftare! Men har sovit asdåligt inatt, nästan inte nå! men halv 11 slog jag igång ett avsnitt av PLL, då så var de klart nu, så ska börja städa mitt rum, sen ikväll kommer nog Hugo till mig! vi får väl se!

RSS 2.0